mars 16, 2009

Grillad - igen

Grillen med Peter Harrysson då. Billig underhållning för 30 spänn kan jag tycka. Märkliga saker som uppstod under kvällen:

  • Alex Schulman och Aaron Flam går under i minpausen till publiken och frågar om någon har snus
  • Thomas Järvheden fuckar upp början - fem gånger. Det bästa är att vinjetten i början var tvungen att visas varenda också. Konstigt nog så applåderade och jublade publiken precis lika mycket för varje gång.
  • Flera av komikerna tappar bort sig eller får skämt att falla platt. Visst kan man klippa och så vidare, men det förvånade mig hur amatörmässiga många var. De som kunde agera mest avslappnat gentemot publiken var förvånansvärt nog inte ens komikerna - det var radarparet från så ska det låta. Peter Harrysson och... den där vithåriga gubben.
  • Alla snackade om hur legendarisk Adde Malmberg var. Jag fattade inte varför. Jag hade aldrig sett gubben förut och han var inte heller särskilt bra.
  • Drogs så många billiga tjockisskämt att man gäspade
  • Thomas Järvheden drog ett halvroligt skämt.
Konferenciern Fritte Fritszon var dock rätt skön. Vi i publiken fick ju agera applåder flera gånger så i slutet frågade jag honom om vi inte skulle spela in oss ropa "bu" också med tanke på humorkvaliten ikväll. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var inte bra - programmet har "försvunnit". peter Harryson finns inte längre på "grillads" hemsida - dålig mörkning av ett uselt program. De kunde gått ut och sagt som det var, nu låtsas de bara att det regnar.